top of page

Hernieuwers

Allercoolste, graafste & stoerste hernies,

 

Jammer genoeg is voor jullie de vakantie alweer gedaan, maar nu is het wel weer tijd voor het nieuwe KSA-jaar! Voor jullie zal het een waanzinnig jaar worden, want jullie behoren nu tot de meest epische/bangelijke groep van de KSA: de hernieuwers!

 

Jullie hebben alvast de jackpot gewonnen met jullie leiders, want wij gaan ervoor zorgen dat het een episch jaar wordt! Wij zullen ervoor zorgen dat het een jaar wordt, om nooit meer te vergeten! Uiteraard zijn jullie elke zaterdag aanwezig, maar ook daarbuiten zullen we af en toe leuke dingen organiseren. Op zaterdag zijn jullie uiteraard in piekfijn uniform, om een voorbeeld te geven aan de jongere groepen.

 

In het 2de semester gaan we uiteraard op weekend, wat ook een zalige ervaring zal worden! Natuurlijk gaan wij jullie ook zo goed mogelijk voorbereiden en alle tips & tricks leren om leider te worden. Zo kunnen jullie volgend jaar ons team vervoegen.

 

Wij kijken er alvast naar uit, hopelijk jullie ook!

 

Stuur ook zeker jullie gsmnummer even door naar Maxime (04 92 82 19 99), dan kunnen we een Whatsappgroep aanmaken. Zo kunnen jullie ook altijd op tijd laten weten of je afwezig zal zijn, zodat uw 2 leiders een gigantisch leuke vergadering kunnen voorzien.

 

Tot snel!

Groetjes van jullie knappe leiders,

Maxime en Arthur

Banhoofdman: Maxime Opsomer
Gsm-nummer: +32 492/82.19.99
Email: maximeopsomer02@gmail.com
bottom of page