Jongknapen

Dag allerbeste Jonknapen! We kunnen er allemaal over eens zijn…

 

Afgelopen kamp was weer prachtig! Nooit tevoren heeft Parijs zo een goede musketiers gezien.

 

We speelde bangelijke spelen, vochten tegen het rode leger van kardinaal Richellieu en tot slot genoten we van een prachtig en gigantisch kampvuur. Kortom, het was weeral geslaagd.

 

Augustus was een maand om snel te vergeten vanwege het gebrek aan KSA, maar in september beginnen we weer aan een nieuw jaar. Ook dit jaar spreken we elke zaterdag (tenzij vooraf anders gemeld) af van 14:00u tot 17:00u. Jullie leiding zal ook dit jaar elke week voor een topactiviteit zorgen! Een maffiaspel, klakkenbuizen en gaan zwemmen zijn nog maar een tipje van de sluier, dus zet jullie maar al schrap voor ons nieuwe KSA-jaar!

 

Zoals elk jaar gaan de Jongknapen ook op een spetterend en spannend weekend, dit zal plaatsvinden in het tweede semester. (De exacte datum zal nog vermeld worden.)

 

We hopen uiteraard jullie elke zaterdag in grote getallen te zien aan de Sparrenlaan 63. Indien jullie toch niet zouden kunnen komen (daar hebben jullie dan uiteraard een zéér goede reden voor), probeer dan op tijd iets te laten weten zodat jullie leiders zich zo goed mogelijk kunnen voorbereiden.

 

Hopelijk hebben jullie er even veel zin in als ons!

 

Groetjes van jullie coole en stoere leiders: Laurens, Reinoud en Mathias.

Banhoofdman: Laurens Verdonck
Gsm-nummer: 0498 81 66 33
Email: laurens.verdonck@hotmail.com
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon