top of page

Knapen

Allerleukste, knapste, stoerste en gekste knapen,

 

Jullie hebben in augustus weer een maandje kunnen rusten en afkicken van een bangelijk kamp, en hopelijk zijn jullie weer helemaal opgeladen om er een knaller van een KSA-jaar van te maken. Wij hebben dit jaar voor jullie een heleboel leuke, avontuurlijke en gekke spelletjes en activiteiten klaarliggen om ons elke week opnieuw rot mee te amuseren.

Jullie zijn nu +12, dat betekent dat jullie elke week op het terrein worden verwacht in piekfijn uniform, en wees maar zeker dat jullie leiders er vanaf de 1e vergadering heel streng op gaan zijn! 😉

Wij hebben alvast superveel zin om er samen met jullie van het komende jaar het beste knapenjaar aller tijden te maken, met topactiviteiten, en waanzinnig leuk weekend, avondvergaderingen om je vingers bij af te likken en een kamp waar we nog jaren over gaan kunnen vertellen.

 

Aan jullie mama’s en papa’s zou ik willen vragen om allemaal nog een berichtje te sturen naar leider Wout via het nummer +32 489 52 49 65, zo kunnen wij samen met jullie een WhatsApp groep aanmaken om met jullie te kunnen communiceren! Alvast bedankt!

Tot binnenkort!!!

Jullie leiders, Arthur (beter gekend als Fifi) & Wout (beter gekend als Wieft)

Banhoofdman: Wout Seghers
Gsm-nummer: +32 489/52.49.65
Email: segherswout001@gmail.com
bottom of page