top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaxime Opsomer

BBQ 29 juni 2024

Beste leden, ouders en sympathisanten,

Graag nodigen we jullie van harte uit voor een speciale editie van onze jaarlijkse BBQ op zaterdag 29 juni! We vieren namelijk een bijzondere mijlpaal: KSA Sint-Jan Berchmans Schoten bestaat 90 jaar! Daarom voorziet de hele leidingsgroep een namiddag boordevol activiteiten voor jong en oud: van een springkasteel, gekke fietsen, schminken, knutselen tot zelfs lasershooting, een deathride en een gezellig cocktailbarretje. Kortom: alles om u met het hele gezin te komen amuseren!

Vanaf 18u kan u aanschuiven voor een overheerlijke BBQ. Naast versgebakken vleesjes, vis en groenteburgers, bieden we ook een groentebuffet, verse pastasalades, sauzen en brood à volonté.

Traditiegetrouw vragen we ouders met baktalent om ons te helpen bij het verzorgen van een feestelijk dessertenbuffet. Wil je ons helpen? Laat het weten bij je inschrijving!

Inschrijven voor de BBQ kan tot 15 juni door het online formulier in te vullen via https://forms.gle/TfJJBBSK4hdR3h9V9.


Vragen kan u stellen aan de leiding of doorsturen via mail naar steungroepksa@gmail.com.


Betalen gebeurt steeds via het rekeningnummer van de steungroep BE21 7340 4054 5403 met vermelding van “BBQ 2023 – Naam + adres”.

Nog even alles op een rijtje:


14u: Start activiteiten voor jong en oud

18u: Start BBQ

Tot dan!


KSA Sint-Jan Berchmans Schoten & KSA Gudrun Schoten & De Steungroep

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Weerberichtje januari 2024

Gelukkig nieuwjaar! Tijd voor een nieuw semester om ons weer volledig uit te leven op de KSA! In onderstaand boekje kan u alle belangrijke informatie vinden omtrent het 2de semester & alvast de kampda

Commenti


bottom of page