top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverMaxime Opsomer

Dropping nieuws!

Corona was niet enkel een gezondheidscrisis, maar het vrat ook aan de financiële kas van onze geliefde jeugdbewegingen. Maar gelukkig kan jij helpen! Combineer het nuttige met het aangename en doe mee met onze KSA-(nacht)dropping op 23 oktober!


Wat


Na jouw aanmelding bij ons lokaal zetten we je ergens in de ruime omgeving af op een geheime startlocatie. Vanuit die droplocatie zoek je met tochttechnieken, codeschrift en kaartlezen jouw weg naar de eindlocatie. Aan het einde zorgen we dat je terug aan het lokaal geraakt en huiswaarts kan keren.


We voorzien twee tochten, een “lichte” tocht (12 km of ± 4 uur wandelen) en een “zware” tocht (18 km of ± 6 uur wandelen).


Wanneer


Onder voorbehoud van de corona maatregelen zien we jullie graag op zaterdag 23 oktober. Bij de voorinschrijving geef je aan in welk tijdslot je wilt vertrekken. We voorzien drie grote tijdsloten (tussen 16.00 en 17.30, tussen 18.00 en 19.30 en tussen 20.00 en 21.30), maar houd er rekening mee dat je bij dit startuur nog jouw wandeltijd moet tellen. Je zal dus, afhankelijk van het startmoment, in de (voor)avond of ’s nachts wandelen.


Wie


Iedereen die wil deelnemen is welkom! Leden, leiding, ouders, oud-leiding, familie, sympathisanten, … . Onze zware tocht is echter zo avontuurlijk dat je ze niet met rolstoel of buggy kan afwandelen. Bij onze lichte tocht (en droog weer) lukt dit in principe wel. Kan je toch niet deelnemen, maar wil je wel steunen, dan zijn er twee manieren: ofwel geef je je op als helpende hand ofwel kom je langs op ons droppingscafé!


Je loopt de dropping in groepen van minimum drie en maximum vijf deelnemers. Schrijf je daarom bij voorkeur in als groep (en spreek af welk groepslid de inschrijving doet) of meld je als individuele deelnemer en wij delen je bij een groep in.


Opgelet! Om alles vlot en veilig te laten verlopen, is er een maximum aantal deelnemers. Wie eerst inschrijft, heeft voorrang.


Financieel


De kost is 10€ per persoon. In die prijs zijn de kosten, de verzekering, een kleine versnapering onderweg en onze dankbaarheid voor jouw steun aan de jeugdbewegingen inbegrepen. De inschrijving is pas definitief nadat we het inschrijvingsgeld hebben ontvangen.


Overtuigd? Vul hier je voorinschrijving in: https://forms.gle/e8ZwCQVtRh7p1d2g8

Heb je nog vragen? Mail dan naar ksadropping@gmail.com


164 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Weerberichtje januari 2024

Gelukkig nieuwjaar! Tijd voor een nieuw semester om ons weer volledig uit te leven op de KSA! In onderstaand boekje kan u alle belangrijke informatie vinden omtrent het 2de semester & alvast de kampda

댓글


bottom of page