Zoeken
  • Lennart Thys

Pick & Drop - 7 december

Beste KSA'ers, 7 december vindt onze jaarlijkse Pick & Drop weer plaats. Bij dit spel is het de bedoeling dat je in groepjes van 3-4 personen een bepaald parcours aflegt bestaande uit verschillende posten in Koningshof, Berkenrode en omstreken. Dit probeer je te doen zonder gezien te worden. Er rijden namelijk auto's rond die jullie proberen te 'picken' en jullie ver van de volgende post terug zullen 'droppen'. Wie het snelst al zijn posten kan voltooien en terug aan het lokaal is, zal baden in eeuwige roem... Dit is een spel bedoeld voor (jong-)hernieuwers, toppers, leiding, oud-leiding en ouders. We spreken af vanaf 18u45 aan het lokaal zodat de verschillende groepen, na een korte speluitleg en inschrijving, tegen 19u15 op pad kunnen. De activiteit eindigt rond 22u, waarna er nog rustig kan worden nagekaart met een warme choco of iets anders. Het is aangeraden om donkere (regen-)kledij aan te doen! Verder vragen we ook een kleine bijdrage van 3 euro per deelnemer om de onkosten en versnaperingen achteraf te vergoeden. Neem dit dus zeker gepast mee de avond zelf! Deze activiteit kan enkel doorgaan indien we voldoende vrijwillige chauffeurs hebben, dit best in teams van 2 personen. Graag doen we dus een warme oproep naar ouders, leiders of oud-leiders om te rijden! Als u dit ziet zitten mag u een berichtje sturen naar Tomas De Herdt (0497/08.62.64) of Louis Deltour (0475/38.29.97). In het kort: - 7 december, 18u45 aanwezig in het groot lokaal - 3 euro per deelnemer - donkere (regen)kledij - teams van 3 OF 4 personen - chauffeurs gezocht! (Frisdrank en versnaperingen worden voorzien) Tot dan!

21 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Kampboekje 2021 Minotaurus

Nu dat de leden het kampthema ontdekt hebben, kunnen wij volop beginnen aan de voorbereidingen voor het kamp. De voorbereiding die we van jullie verwachten is het kampboekje al eens goed na te lezen e

Weerberichtje September 2020

In bijlage vindt u het weerberichtje van september 2020. Nu zaterdag, 3 oktober 2020, is het overgang en verwachten wij iedereen om 11u op de ksa. Tot dan!

Medische Fiche Kamp 2020

In de bijlage vindt u de medische fiche voor het kamp. Vul deze in en bezorg het bij een van de leiders bij het vertrek van het kamp.