top of page

Jongpiepers

Dag stoere Jongpiepers en ouders.

 

Nadat we elkaar weer een tijdje hebben moeten missen, kunnen we er terug aan beginnen.Zijn jullie klaar om nieuwe avonturen tegemoet te gaan? Veel boeven te vangen en schatten tevinden? Jullie leidingalleszinswel! Onze oudste Jongpiepers gaan naar de Piepers, dit wilzeggen dat er nieuwe vriendjes zullen bijkomen dit jaar! Jullie mogen altijd jullie vriendjesmeenemen naar de KSA, zo kunnen we nog sterker en stoerder worden!

 

Elke zaterdag verwachten we jullie tussen 14u en 17u aan het lokaal voor een namiddag volplezier. Het is gemakkelijk voor jullie leiding om te weten met hoeveel we zullen zijn. Laatdus zeker iets weten indien jullie niet kunnen komen.

 

Wat kunnen jullie zoal verwachten dit jaar!?

 

We maken ertelkens een onvergetelijke namiddag van met katje aan de paal, verstoppertje,voetballen, jagen op draken, slingeren en nog véél meer. Ook niet te vergeten is het kamperenaan het lokaal. Dit allemaal met extra oog voor de corona maatregelen.

 

Indien er vragen zijn of je kan niet komen kan je altijd terecht bij de banhoofdman LaurensVerdonck. (+32489816633). Stuur ook zeker een berichtje, zodatu in de Whatsapp groepgezet kan worden.

 

Vriendelijke groetjes van jullie leiders,

 

Arthur Van De Vijver, Lander Goovaerts, Eneas Heynen, Laurens verdonck

Banhoofdman: Laurens Verdonck
Gsm-nummer: 0489 81 66 33 
Email: laurens.verdonck@hotmail.com
bottom of page